Може,вість промайне:був такий-то...немає.Ви не вірте,що я передчасно погас.А повірте в мандрівку,яка не минає. Без печалі скажить:він в дорозі до нас

Може,вість промайне:був такий-то...немає.Ви не вірте,що я передчасно погас.А повірте в мандрівку,яка не минає. Без печалі скажить:він в дорозі до нас

понедельник, 5 января 2015 г.

Про проект



Таврійський край багатий на мистецькі таланти. З- поміж людей, що   є окрасою землі Херсонської – Микола Іванович Братан.
      Ім’я Миколи Івановича Братана відомого на Україні, у близькому і далекому зарубіжжі - поета, прозаїка, драматурга, перекладача, автора творів для дітей і про дітей, публіциста, пісняра, лауреата літературної премії ім. Андрія Малишка, заслуженого діяча мистецтва України, полум’яного пропагандиста і поборника української мови та літератури, співця херсонських степів і безкрайньої смаглявої Таврії, широко відоме серед української громадськості, творчої інтелігенції, студентської та учнівської молоді.  У цьому проекті  подаються відомості про життєвий і творчий шлях непересічної постаті в українській літературі минулого століття і сьогодення.

3 комментария:

  1. Дуже корисний даний проект як для користувачів з досвідом пошуку інформації в інтернеті, так і для новачків цієї справи. Все що цікавить нас про видатного нашого земляка Миколи Братана без зайвого витрату часу і збереженню нервів можна знайти у цьому проекті. Раджу його своїм користувачам. Дякую автору і його помічникам за створення цього шедевру. Бажаю нових і цікавих проектів!

    ОтветитьУдалить
  2. Хочеться сказати велике дякую авторам блогу. Вся потрібна інформація про нашого письменника-земляка Миколу Братана зібрана в одному місці, дуже цікава вікторина.Дуже велика допомога в роботі учителям, бібліотекарям, учням та студентам у навчанні.

    ОтветитьУдалить
  3. Мені дуже сподобалося розмаїття та широта тематичної політри творчості Миколи Братана. Матеріали зібрані на блозі розраховані на широке коло читачів, що дуже зручно для роботи вчителів, бібліотекарів, студентів. Дякую автору за створення цього блогу.

    ОтветитьУдалить